080526

Man blir ju trött! Hatar när människor inte kan tyda ens signaler. Inte ens när de är så tydliga att det gör ont att sända ut dem. orkarinteorkarinte..-------
Att bero på ingenting. När jag kom hem, 22:00, så fick jag mig ett riktigt psykbryt och städade hela rumfan. Kom också på vilken snuskig människa jag är. Men det gör ingenting.

What else is there?

.

Shine on

Kom just på hur lycklig solen gör mig, helt otroligt faktiskt.
Ville faktisk bara säga det. Lite utfyllnad sådär.

080523

Fick min första lön idag, det var fint. Jag shoppade med tilde för att fira. Jag har fan inte köpt kläder till mig själv på gud vet hur länge. Det var skönt. Måhända att jag är 630:- fattigare, men jag är å andra sidan ett linne, ett par sorts och en t-shirt rikare! DEN DU! Tess 1 GUD 0!

Det var allt... puss

Juste, inte för att glömma, var i ASPUDDEN idag och det var nog det finaste område jag sett, åh mysigt åhhåph. Nej ska sluta. Men fint vare, där ska jag bo en dag, ja en vacker dag så.

080522

20.20

Sommaren är så nära nu, så nära att jag kan känna hur den flåsar i nacken på mig. Fyfan vad jag längtar till den 13 Juni. Då kommer man vara fint klädd tillsammans med alla andra fina globalare och gråta en skvätt. Åh skolavslutningar, finns det något finare? Det tror jag inte.
Där kommer man stå och veta att man har hela sommaren kvar, allt det goda kvar. Det finns inge bättre känsla än den känsla du har på skolavlutningar.
Det innebär visserligen slutet på nånting fint, men också en början på nånting helt nytt och vackert.

.

image56
Känner mig lite shoppingsugen,
om jag ska vara ärlig.

image57

Och eftersom jag äntligen är klar med "bostadsegregationen i stockholm"
så tog jag mig tid att sätta ihop lite fina kläder c:


catch a falling star

Jag såg mig själv dö idag när jag var påväg hem, det kändes så verkligt, fastän det bara var i mitt huvud.Jag blev aldeles våt i ögonen och började gråta. Det var så konstigt för jag har aldrig varit rädd för att dö. Självklart vill jag ju inte dö, men jag skulle heller inte ha något emot det, förhoppingsvis är även döden yttligare en resa.
Men just i den sekunden så kände jag mig så överväldigad. Jag fick en flash back, eller egentligen var det en flashback fast sånt jag ännu inte gjort. Jag såg allt jag skulle missa, allt jag aldrig skulle få göra.
Det som fick mig att gråta var nog tanken av hur många som faktiskt har missat det, och hur många som kommer att missa det. Den ångesten var enorm. Jag kunde vara en av dem, vemsomhelst av oss kan va en av dem..

baiz

Fan borde plugga som ett as med Bostadssegregationen, men det tog slut. Jag har ju visserligen skrivit typ tre sidor, men allt ärju bara fel och jag har inte tagit med rätt saker och panikpanikpanik. Nej det blit till att sitta kvar i skolan tills städarna slänger ut en .. ..

Men en god nyhet är:
Min första lön kommer snart, den 23 maj närmare bestämt. Jag hade föörväntat mig 1600:-, Men sen fick jag ett brev hem, en lönespecification, min alla första sådan, vilket sa att jag skulle få 2400:-
BLEV HELT PAFF OCH LYCKLIGGGG!

Men utöver det så är allt baiz, iaf skolan ..

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
22.22
Haha jag är så dålig, men jag har gjort mycket annat än att plugga idag.
Jag har jämnat ut håret eftersom sist ggn jag klippte mig så var högersida 
av håret ca ½ dm länge. Vilket jag stått ut med i två veckor nu, men eftersom
jag behövde en dålig ursäkt för att inte plugga så gav jag mig själv en
PERFEKT en! Sen så är ju DH så mycket roligare än att leta efter Socioekonomisk
segregation i stockholm!
.

Dagens, eller nej. Helgens och veckans låtThe national - Slow show

.

men.

Den här veckan måste ju vara en av de sämsta på länge. Det går inte bra på något plan alls.
Tacka vet ja för mina globalare, skulle inte klarrat utan er<3 Och baby såklart, du är bäst<3 och sist men inte minst, mamma, du är fan för snäll mot mig, jag förtjanar inte dig alls! <3
 

Ja idag fick jag veta att jobbet kommer sätta mig på provision, det känns ju värt, kommer förlora mist 1000 spänn på det, det var ju värt!  Nej fyfan vad jag gnäller, sprider otroligt mycket negativ energi på det här sättet. Men det är fan oundvikligt.

Det är en sån vecka helt enkelt, tur att den snart är slut.

080515

-Hej otroligt jätte dåliga dag
-Hej du!
-Ska du fortsätta så här hela kvällen också?
-Jamen det är ju klart!

I made a lot of mistakes, in my mind, in my mind.

Kvällen igår avslutades fint, slog på teven och zappade lite. Jag slår på canal plus och upptäcker att de visar Little miss sunshine. Så kvällen anslutades med skratt och en del tårar.

I dont mind, i dont mind.


image52

080513

Nej, det är mycket nu. Orkar inte plugga. Och så sticker värmen också. Nej, inte okej.

20.20

Idag har jag sett:
11.11,
14.14,
16.16,
18.18 och
20.20

nån måste tänkt mycket på migggg idag! c:

080511

Tänkte skriva något fint igårnatt men det gick inte riktigt, blogg.se vile inte riktigt.
Nu sitter jag är och är trött som fan och känner mig som en zombie, ska snart åka till mitt jobb som inte alls uppskattar en, det känns ju värt. Snart hamnar man på provision, då kommer man inte tjäna NÅNTING, så to hell med det. Då har jag ju inget val än att säga upp mig!
Då måste jag komma på en lösning för hur jag ska ha råd med allt i sommar, dvs om jag inte får det där sommarjobbet på Hemköp.

Jag får be till Hemköpsguden tillsvidare helt enkelt.

080510

hatar den där kommentaren, "du är ju snart arton blablabla"
Stryk borde folk få. Att man är arton betyder inte att man blir städguden, det betyder inte att man helt plötsligt klarar allt på egen hand, det betyder inte att man är 100% mogen och gör alla de bästa besluten.
Det trodde man iallafall att en vuxen skulle kunna förstå, med tanke på att de själva varit där.

Men nej, arton är man ju snart, och då ska man minsann klara ALLT!

When God left the ground to circle the world


image51

Trotts nedanstående inlägg så kan denna bild beskriva veckans känsla ganska perfekt.

do i belive in this, or is this the only way to get around in my life?

Jag undrar faktiskt vad som egentligen hände den kvällen, gjorde jag verligen någotjättehemskt eller hörs vi bara inte av längre? Tar vi varandra för givet numera? Så pass att det inte ens är värt att säga ett hej?

Jag undar om du tänker samma sak, jag vet inte, men det var du som "startade" detta. Vi brukade kunna prata om i princip allt, men jag antar att det är förbi.
När växte vi ifrån varandra egentligen, när missade jag det?

orkaorkaorka

vad är grejen med dig hela tiden? Orka, jag har ju inte ens gjort nått?

CAmP BiaFFrA

Fin kväll igår som tillmestadels spenderades med mina fina globalare<3 Vad skulle man göra utan dem?

Ja kvällen fick sig många skratt. Vi spånade mest om vad vi skulle ha för Camp namn i sommar. Och självkart hade vi pipan i högsta hugg.
Ja vi kom väl fram till att vi vill ha något riktigt COOLT namn som i stil med CAMP KUL, eller nått RIKTIGT globaliskt, typ CAMP BIAFFRA! haha förlåt, jag är så tråkig.

;*********