candy.


heath är verkligen helt fantastisk.

gud vad trött man blir

Varför är dagens "bloggare" så sifferkåta...? Hur viktigt är det igentligen för dem att just jag kikar in på deras "unika" blogg.
All denna smygreklam är så genomskinlig. "Maria" frågar hur jag mår. Men tror hon själv att jag är så pass dum att jag faktiskt tror att hon bryr sig? Och "Fredrik" önskar mig en nice dag? Det var det dummaste, killen, som inte har nån aning om vem jag är, önskar mig en nice dag? För vad? För att jag ska gå in på hans ack så oorginella blogg och upptäcka att den är precis lika lame som alla andras? Så att på så sätt kan hans statistik öka med yttligare en siffra?
Jag blir trött.
Blogghysterin är verkligen på topp... Och nu har alla en!
Men vad drömmer vi alla om? Vill vi bli hörda? Vill vi bli uppskattade? Vill vi bli rika? Vill vi få bekräftelse? Eller vill vi bara få ut några ord ur oss själva som vi inte riktigt vet vad vi ska göra av?
Jag vet inte....

080729

Hallå? Är det bara jag som inte förstår vad som hände med sommarlovet? Det är ju nästintill slut?
Jag gillar inte den där tiden, den har alltid för brott.

Det var då. Nu är vi bättre

Folk ser på detta och pustar ut, för något liknande kan ju inte ske nu. Vi är så mycket bättre nu.
Folk är dumma. Vi är och förblir vad vi alltid varit.Förövrigt, bra film.

Utfyllnad, eller iallafall något slags tidsfördriv.

I min trista tillvaro hittade jag kvarblivna analogt tagna bilder från en fotouppgift. De var de bilder som helt enkelt inte var dugliga nog att fylla mitt foto kompendium. Men att fördriva min tid var de mer än väl dugliga.

WHOA!

Jag är ledig idag, känns som en evighet sedan. Fast så är det såklart inte.
Åh vill inte ödlsa min tid här, vill vara ute i solen och träffa underbara människor, vart är ni? Alla är bara sjuka, jobbar, bortresta eller helt enkelt upptagna. PUSS PÅ EROch en av dessa bortresta är Tilde, hej då, kom hem snart ;cOch en av dessa sjuklingar är Wikan, Bli frisk snart ;c


ja<3

En mer underbar människa får du leta efter, Du kommer heller inte finna denne.


Finns ingen hand jag hällre håller<3

Just a sight for sore eyes

Ibland undrar jag om allt är fejk, om allt bara är en fasad? Om varenda människa jag någonsin träffat, varenda människa som någonsin berört mig och till och med de människor som förändrat mitt liv, bara är på låtsas?
Tänk om det är så? Tänk om allt man gjort, hela mitt livs prestationer bara var på lek. Jag vill tro att allt man gör och säger gör någon slags påverkan på det liv du lever nu eller det som efter detta komma skall.
Men ibland betvivlar jag att vi ens existerar, allt kanske bara är en sån där illusion...?

oj vad luddigt allt blev förlåt, hah


There, and back again.

Så har man varit på arvika yttligare ett år. Tack återigen.
Nej man lever verkligen livet under solen geggandes i leran. Trotts att jag var relativt självmordsbenägen en del gånger så vare värt alla mörka stunder.
Nu laddar vi på nästa år igen, Fast då riktar vi fötterna mot roskilde! Eller....?

*Och bilderna är från allas vår Linneas´s kamera, puss på det*