EFTERSOM BLONDINBELLA ALDRIG ACCEPTERAR MINA KOMMENTARER

http://www.blondinbella.se/1196019275_trttsamma_fega_sverig.aspx?comment

Till blondinbella:

Nu är gränsen NÅDD!

Jag tycker verkligen att du borde läsa igenom detta och försvara dig, för detta inlägg är för mig HELT obegripligt! Jag förstår att du har många komentarer att läsa, men jag KRÄVER ett svar!

Till att börja med så dras pälsen av djuren levande, vi styckar ju inte upp dem levande och äter? INTE SAMMA SAK. Och eftersom det finns fuskpäls, är inte det värt att bära den istället för att bära ett djurs avslitna skinn? Och jag är inte ANONYM, så det är inte BARA du som vågar stå för det du tror på.

Visst, man kan inte säkra vart biståndet går, eftersom pengarna går till staten kan man inte garantera att pengarna går till det man vill (utbildning, sjukhus osv) och då utnyttjar ju staten eller tex diktaturer detta och andvänder pengarna för sig själva. Men hur kan man bygga upp ett samhälle utan pengar? Hur ska man bygga skolor och kunskap utan pengar?

Jag tror verkligen att du inte har en blekaste jävla aning om biståndsfrågor och etc. Det har nog inte dom som säger "skänk pengar till barn i afrika" heller.


Du säger "man måste ha kunskap i hur man hanterar pengar, Det finns en andledning till varför vissa människor har pengar och andra inte " Du är inte klok, verkligen. Då undrar man verkligen varför du har pengar och inte den stackar bonden som odlar bomull för en dollar i månaden? Han skulle köpa mat till sin familj om han hade pengar, och kanske en plats för sina barn i skolan. Det skulle vara hans prio ett. Vad gör du för ditt överflöd av pengar? Du köper onödingt mycket kläder,smink,fika,hygienprodukter, PÄLS osv. Vem utav ert tyckte du utnyttjade sina pengar på bäst sett? Vem andvände pengarna till något som verkligen behövdes? Vem andvände kunskap i sitt konsumerande? Ja du kan ju bara inte påstå att det var du?

Varför tror du att afrika är fattigt från början!? Tror du att det bara blev så!? Vi industriländer kräver massa skulder från dessa fattiga länder, eftersom de lånta av oss för att utveckla sitt samhälle. men är det inte vi som är skuldiga dem pengar? Med tanke på tex alla HÖGA räntor, så är lånet redan betalt.
Och inte för att glömma DEN KOLONIALA SKULDEN.
Vi "vita" kolonialiserade, plundrade, våldtog, mördade och skövlade slavar kors och tvärs i Europa. Tror du kanske inte att detta har en påverkan i Afrikas fattigdom?
Du vet, för att ha makt krävs också kunskap, men vi "vita" verkar då fan inte ha någon kunskap på den fronten.

Och du kan inte jämnföra tex folk i Afrika med dem i lyxfällan. Det är ju absurt. De i lyxfällan låter sig själva leva ett lyxliv somde egentligen inte har råd med, medans det fattiga i Afrika lever på EXISTENSMINIMUM, hur kopplade du ihop dem igentligen?, vart är likheten där?

Och JO om jag kunde ge mer pengar skulle jag det, jag har ca 300 kr att leva med i månaden, så det blir lite tight. Men istället så utbildar jag mig innom detta och kanske får tillräckligt med kunskap av detta för att kunna hjälpa dem att utvecklas på ett bättre sett. Jag tycker verkligen att du borde tänka igenom över vad du skrivit här, För det låter så naivt.


Jag ångrar att jag tidigare skrev att du skulle publicera om politiska åsikter, för det var inte kul. Jag vill faktiskt gråta.

Hur kan man tycka så, hur kan du vara så kall.

Du har verkligen ingen aning om vad du talar om när det kommer till fattigdom, bistånd och utvecklingsländer. så snälla uttala dig inte. Det får mig att vilja .. ja, jag vet inte vad. men du fått mig att V E R K L I G E N krypa ur skinnet. Om du bara visste.

Du får mig att skämmas, skämmas över att vara människa, svensk, stockholms bo och av det kvinnliga könet.


$$$$

skulle bara säga att jag fick pengar idag för jag hjälpte till på mors jobb, TJOHO! c:
Sen så skulle jag bara säga att jag tvingade pappa att ge mig hans skärp för det satt ju så fint på mig, hihi!
Sen skulle jag också bara säga att jag ska plugga natur nu, DUKTIGT!

PUSS

femte november tvåtusensju.

Idag fick vi en introduktion av Afrika projektet. Hamnade i en jätte bra grupp, känner peppen, trots att det kommer hålla på till februari. Vi ska lära oss ALLT om sydafrika. vi ska tom få laga sydafrikansk mat :D hehe känner peppen! :D

Ja puss på Prill Åsi Mill  och Mallan i min grupp<3

det var allt for now, dags att  plugga med hemskrivning</3


-----

Träffade dig iförrgår, men saknar dig ändå<3

.

Har pluggat fem timmar sträck idag, det var inte särskilt kul. speciellt när man känner att allt var slöseri eftersom det jag kommit fram till känns orelevant. Hatar hemskrivnignar lite.
Bläbläblä.
Ska fortsätta plugga nu snart, köra en timma till, sen äre film med syster<3
inte likt mig att plugga så mycket lixom. Men fan, pallar inga fler IG:n. Börjar tom göra mig själv besviken.
Jaja, hur det går med mina omprov återstår ju att se, men hemskrivningen är prio ETT.

Heido<3

LALALADÖOKEJ

"Teorin om komparativa kostnader garanterar inte att varje land verkligen kan producera till konkurrenskraftiga priser till löner som överstiger existensminimum. Detta är en viktig reservation, vars betydelse är för de minst utvecklade länderna svår att överskatta."

Det är inte okej, OKEJ?


cause im deserving it, the champion of idiots.

I know a girl who cries when she practices violin.
Cause each note sounds so pure, it just cuts into her,
and then the melody comes pouring out her eyes.
Now to me, everything else, it just sounds like a lie.
<3

Dagens låt:
Going for the gold - Bright eyesVarför har jag så många ursäkter jämt? Finns alltid något annat att säga, något annat att göra. Hur lyckas man?