Det går bra nu, kompis

Nej,  just nu är allt finfint.
Finns så mycket att se fram emot, så mycket att längta efter. Inte nog med ett helt sommarlov framför sig. Snart är det Arvikafestivalen som gäller, Sen så ska man fylla arton och åka till grekland. Jag har till och med ett arbete!
Nej tamejtusan, allt är finfint.

För er som inte redan sett den, haha

Här är min fina skapelse inför arvikafestivalen 2008:

ÄR DU PEPPAD ELLER!?

oh! you pretty things

Har laddat riktigt ordentligt med Bowie och Doors de senaste två dygnen. Det var ganska länge sen som jag lyssnade på båda banden. Speciellt så här mycket. Det är så lätt att musik faller in i glömskan, även den allra bästa musiken kan trilla dit. Man lär känna ny musik hela tiden och pressar den vecka efter vecka. Också vips så försvinner det gamla för en stund.
Men nu i midsommar spelades mycket doors och bowie, och alla känslor väcktes upp på nytt.
Det var precis vad jag saknat, det var precis vad mina öron saknade. Och det behövdes bara en fin helg i norrtälje för att påminna mig om det.

My eyes have seen you.

My eyes have seen you,
Let them photograph your soul,
Memorize your alleys,
On an endless roll.


En midsommarafton

Det har redan varit midsommar mina vänner, redan! Och det är bara en vecka och tre dagar kvar till Arvikafestivalen. Vad har hänt med tiden? Har den fått ett vansinnesanfall och spårat helt?

Hursomhelst så spenderades Midsommarhelgen i Norrtälje på christines pojkväns Johans land.
8 av Christines vänner och 8 av Johans vänner spenderade en midsommar tillsammans och det var så mysigt så.
Alla nya människor som jag mötte var jätte fina och trevliga. Och vi spenderade dessa dagar tillsammans under solen (!) med musik, mat, dricka, lekar, bad och massa fyllesofi. Trodde jag hade mer att skriva. Men det räcker nog sådär.

Puss på en såndär fin helg.------------------


080615

Vissa frågor är verkligen eviga.
Frågor som ställts om och om igen och som återigen kommer att ställas om och om för att heller aldrig riktigt bli besvarade. Vet inte vart jag vill komma. Men vissa frågor är verkligen eviga.

080611

Herregud, det är sommarlov i övermorgon. Jag har nog inte riktigt greppat det än. Om två dagar så börjar mitt allra sista sommarlov, mitt absolut sista. Hur kunde tiden gå SÅ fort? Det känns som igår när man var en liten flicksnärta med rosa klänning och flätor i håret, och tiden kunde inte gå mer långsamt då. Fan vad man inte visste vad man hade.

På något sätt så stämmer "you will never know what you got untill it's gone" alltid. Det är lustigt hur mycket vi tar för givet. Tänk hur mycket det finns runtom oss som vi skulle kunna upskatta så mycket mer. Så varför gör vi det bara inte?
Vissa frågor är eviga...

Så här efter matchen

Fotboll har typ aldrig varit min grej. Nej trots att jag praktiskt taget växt upp med fotboll så har det aldrig fastnat.
Alla mina bröder spelar fotboll och min extrapappa både spelar fotboll själv och är tränare för en av mina bröders lag och min pappa själv är ett relativt stort fotbollsfan.
Jag vet inte vad det beror på. Kanske är det för att jag är tjej och inte influerats av samma saker än vad mina bröder har gjort. Killar ska gilla foboll, smuts och slåss. Tjejer ska gilla dockor, laga mat och bära rosa klänningar.
Visst är det ingen som hindrat mig mig från att börja spela fotboll eller så. Jag har bara inte inkluderats. Man har väl tagit för givet att en tjej inte intresserar sig för sådant och jag tog då själv för givet att jag inte gjorde det. Tråkigt. Känns som om att jag missat något.

Tack vet jag miriam och hennes intresse, Det är nog tack vare henne som jag antagligen kommer följa EM, haha puss<3

080609

Nej jag får härda ut nu in i det sista. Det få gå som det bäst vill, det får lixom bli nästa års problem känner jag.
puss

Ja

Jag pluggade nästan två timmar. duktigt (okej typ en och en halv men ändå).
Trodde aldrig det skulle hända med tanke på den obefintliga inspirationen, men poff sa det.
Ja Historian Känns ju iaf bra. Den delen kommer jag klara. Men geografin kan vekligen ta sig! TJOHO!

haha ja utöver det så vill jag bara säga till tilde att hon har dom finaste höfterna jag setttttt<3<3<3<3


Nej

Med så lite tid kvar av skolan så orkar jag inte vara så arg. Hur kan man sätta ett projekt och två prov sista veckan, hur kan man göra så?
Nej är jätte arg just nu och det ena provet är inte ens ordentligt informerat så man vet inte ens vad man ska läsa på.
Åh så dåligt, ska nog skita i det där provet helt fan.
De sista veckorna har alltid varit så chilliga och fina. Ja dom är tamejfan heliga. Hur kan dom bara komma och förstöra sådär!? Inte okej!

20.20

20.20
--------
Det finns så många fina underbara människor i min närhet. Jag önskar jag kunde uppskatta dem mer. Visa hur mycket jag verkligen bryr mig. Känns inte alltid som om man når hela vägen ut. Men jag hoppas  att ni vet vilka ni är iaf ♥


I'm going nowhere fast,

Här sitter man, borde göra något helt annat, men här sitter jag. Jag kom på precis just nu hur besviken jag är på mig själv. Jag lyckas aldrig. Jag känner aldrig att jag gör tillräckligt bra ifrån mig, framförallt i skolan.
Jag är lixom aldrig bättre än G. gud vad jag hatar när det bara står G på pappret, inget annat, bara en stort fett G. usch...
Jag vet heller inte vad jag gör för fel, alla är så himla duktiga, och inte jag. Vad har jag missat?
Visst, visst.. ett G är inget misslyckande, men samtidigt så känns det som ett misslyckande eftersom jag aldrig tar mig själv uppåt, jag kommer inte längre än så.

Åh jag orkar inte denna otillräcklighet. Åh jag orkar inte med projektarbeten, för där räcker jag inte heller till. Åh jag orkar inte vara gnälliga jag.

åh, jag ska va tyst nu, självömkan blev för mycket

i can't really talk about it.

Orkar inte med den här dagen, orkar inte med allt, orkar inte att jag inte orkar när det äntligen är sommar. Vill bara sova...................................
Åh orkar inte sämsta humöret idag okej puss