okeeii

orkante skriva så mycket. men anyhow så hjälper jag till på mammas jobb nu i två dagar som receptionist. det går finfint ovh imorron blire payday :D kommer få rätt mycket för dessa två dagar också ;***

fixade haggans hår idag också, blev asfint, och nu drar hon till skåne :(:(:(:(<3 kommer sakanrej<3

imorron ere MYSPYS med nåra globalare<3

PUSSHEJ

Åh

Åh

alltså seriöst. är det tillåtet att vara SÅ snygg?

come waste your time with me instead.Take off your clothes, youre so beautiful naked.-Sofia talvik.

(rekomenderas starkt, finns på lastfm och myspace att lyssna på!)

www.last.fm  , www.myspace.com

Gårdagens/Dagens.

Igår var jätte mysigt med pipan och musik<3  mysigaste på ett tag faktiskt, älskar mina globalare<3 ( alla var iof inte med)

jessica sov hos mig eftersom det avr jobbigt för henne att ta sig hem. när vi kom hem till mig så ville vi ära lite mackor, pappa vaknade och ville också ha. vi fastnade och snackade film till klockan halv 3. mys.

när vi vaknar äter vi frulle. sen blire Sagan om ringen, the extended version. mys. sen drar jag med camilla till kista. vi kör lite windowshopping och köper keebab!<3

sen möter vi upp prillis i jakan och vi catschar up lite ( fastän jag träffade prillis igår c;) vi kommer på att vi vill ha tema fest i en lokal, när jag , christine (prillis) och eleni fyller 17, wiiho!
Så om nån vet nån bra lokal i stockholmområdet som inte är så dyrt så säg till!

jaja, hade inte så värst roligare saker att skriva än så. PUSS

Dagens tips:
köp en brownie på seven11 för 16:- och upplev matorgasm!<3


miih

det känns faktisk bättre när man får berätta/skriva ner allt som är jobbigt osv. känner mig gladare.. dessutom har det vart soligt idag. det har väll också influerat i mitt humör!

träffade syster och tilde, av lite sällskap blir man glad av<3

Dessutom ska jag iväg till skälby på vattenpipamyskväll : D wie. skriver mer sen kanske. inte för att nån läser, men ändå, ;*

Dagens låt: Architecture in helsinki - Fumble
Dagens prestation: gjorde typ 25 tal idag( fjantigt lätta -.-) och hämtade ut mitt leg :D wiho

hjälp.

(varning för ett jobbigt "hej det är synd om mig" - inlägg)
vad fort tiden går. Bara fyra veckor kvar av sommarlovet, och dessa få dagar ser inte ljusa ut. framför oss ligger oväder och mörker. Kan man bli mer depprimerad?
Jo det kan man, om två veckor börjar min sommarskola i matte, usch. Jag har 500 tal som jag inte änns tittat på som ska vara klara då, usch jag vill inte mer.

Jag har för mycket fritid, så mycket att jag slösar den med att göra inget. Jag borde ju plugga, men jag vill inte bli mer deppad, tack.
Dagarna bara flyter förbi mig, jag väljer att skylla på vädret. Mamma klagar och säger att jag "spelar data" hela dagen, men ad ska jag göra då? Strossa runt i regnet, ligga i leran, sola i mörkret? nej du!

jaja, nog med klagande. det var ett tag sen jag sist skrev, jag har sedan dess hunnit både åka utomladns och på festival!

Först bar det av till grekland, zakynthos! orkar inte riktigt skriva nått maffigt, men jag åkte med mamma, syster och lillebror. det var väldigt mysigt och just den veckan vi var där var det varmaste som någonsin varit i grekland. En kväll vid sju tiden när vi kollade temp. så låg den på 35 grader! Det var grejjer det! Saknar det...

Sen var det Arvikafestivalen!
" i had the time of my life"  för att citera patrick swayze.
Längtar till baka som aldrig förr.
Man var typ full och lycklig hela dagarna. Jag var omringade av härliga människor och bra musik. kan det bli bättre? NEJ! Jag lärde känna en massa härliga människor från alla håll och kanter i sverige, tom nån britt och nån norsk här och där! Orkar inte skriva upp alla band jag såg, men
Bäst var: Partrick Wolf!
Säst var: The tough alliance - jag gillar dem, men helt ovärt live för dom spelade typ fyra låtar och alihoppa var playback, för de var för fulla/höga för att kunna spela dem!

----


image31


jaja, hursom så var jag lycklig då, riktigt lycklig! därför lägger jag upp en bild så att det syns :D

----

Dagens i-landsproblem: Ja det är bara och välja bland de där uppe!
Dagens låt: Sofia talvik - Ghost
Dagens mood: "you know, there is nothing wrong, im just going trough a hell of a bad week"


----


lite fler bilder om intresset finns: (alla är snodda för jag glömde min kamera)spana in bdb för mer smaskigt, haha, eller inte. (astaggad@bdb)